top of page

God Honning AS 

God Honning AS er en familiebedrift med bikuber plassert i Fet og Sørum i Lillestrøm kommune, samt Brandval og Rendalen. Vi produserer en meget populær høykvalitetshonning. Sommerhonningen er fra Romerike, mens lynghonningen henter biene våre på lyngtrekk på Brandval og i Rendalen. Den kommer direkte fra birøkter og er fra sommerens produksjon.

 

Complete Consulting AS har i mange år vært regnskapsfører for vårt selskap. I 2017 bestemte vi oss for å gjøre mye mer av regnskapsføringen selv, dette for å «spare penger».

 

Dette fungerte greit nok, men det ble litt mye å holde oversikt over. Frister som kom brått på og ingen til å passe på at alt ble korrekt.

 

Etter litt mer enn to år på egenhånd ville vi undersøke hvor mye vi egentlig sparte på å gjøre alt dette selv contra å la en profesjonell part gjøre dette for oss. Vi ba derfor Complete Consulting AS om et tilbud på regnskapsføring. Vi fikk et meget godt definert tilbud på regnskapsføring ved bruk av økonomisystemet Xledger, men noe av det som ble avgjørende for oss å komme tilbake til Complete Consulting AS var blant annet den velrettete  kommentaren under tilbudsprosessen.

 

«Dere slipper å bruke tid på regnskapet. Dette er tid som dere kan bruke til det dere er best til, eller bare rett og slett det å slippe stresset med å gjøre alt selv. Complete påser at regnskapet er riktig ført og at alle lovpålagte frister blir overholdt.»

 

Complete Consulting AS ønsker God Honning AS hjertelig velkommen tilbake «til bikuben på Kjeller».

 

Besøk God Honning AS på hjemmesiden: www.godhonning.no og Facebook: @ghonning

Lik oss på facebook!

Honning: http://www.fb.com/ghonning

Bringebær: http://www.fb.com/lystadmoen

God Honning AS
 

God Honning.jpg
God Honning2.jpg
bottom of page