top of page

Xledger

- komplett løsning for regskap og økonomi i skyen

I Complete Consulting AS tilbyr vi våre kunder det skybaserte økonomi- og regnskapssystemet Xledger. Med Xledger har du til enhver tid full oversikt og innsikt i økonomien til egen virksomhet. Systemet er veldig godt egnet for samarbeid med oss som byrå.

Automatiserte prosesser i regnskap

I Xledger er en rekke arbeidsoppgaver og prosesser innenfor regnskap automatisert. Du slipper å bruke tid på alle manuelle oppgaver. Bankløsningen din blir integrert i systemet og du trenger ikke logge inn i nettbanken for å godkjenne betalinger eller gjøre andre bankrelaterte oppgaver. Oppdatert saldo og annen økonomisk informasjon har du i Xledger. I tillegg er Xledger et smart system som lærer av alle brukere. Det betyr at stadig mer huskes av systemet og blir gjort tilgjengelig for deg automatisk. 

Siden systemet er skybasert er det også tilgjengelig når som helst og hvor som helst, så lenge du har nettilgang.

 

Full innsikt i regnskap og økonomi

 

I Xledger har du alltid oversikt over den økonomiske situasjonen i bedriften, i sanntid. Du kan følge med på toppnivå fra ditt eget dashboard og du kan få ut de tallene du ønsker i fleksible visninger og rapporter. Det er enkelt å drille nedover i tallene fra toppnivå og helt ned til den enkelte transaksjon.

Et fleksibelt økonomi- og regnskapssystem

Xledger er en såkalt software as a service løsning, multi-tenant. Det betyr at alle brukere deler samme applikasjon og du trenger ingen lokal installasjon. Utgifter til oppgraderinger og vedlikehold bortfaller. Du jobber alltid i nyeste versjon av systemet. Dette betyr også at du aldri vokser ut av Xledger. Åpner du flere kontorer, eller starter opp utenfor Norge, så håndteres dette enkelt i Xledger.

 

Alt-i-ett-system

 

Xledger gir deg den funksjonaliteten du trenger innenfor regnskap og økonomi. Alle moduler er integrert i en alt-i-ett løsning. Du betaler kun for den funksjonaliteten du benytter. Xledger dekker: 

Anleggsregister

Arbeidsflyt

Bank og betalinger

Budsjett og prognose

Innkjøp og logistikk

Kunde- og leverandørreskontro

Lønn

Medlems- og giveradministrasjon (XRM)

Ordre og fakturering

Prosjektregnskap

Rapportering og analyse

Regnskap

Timeregistrering og utlegg

 

Xledger kan integreres med en rekke fagsystemer.

Les mer om Xledgers funksjonsområder 

Effektiv samhandling mellom deg som kunde og oss som byrå

Xledger er skreddersydd for samhandling mellom regnskapsfører og kunde. Med Xledger jobber alle i samme system. Når regnskapsfører oppdaterer tallene i systemet er det umiddelbart synlig for deg som kunde. Du er alltid à jour og vil alltid kunne ta ut rapporter med siste oppdaterte tall. En sømløs arbeidsdeling mellom regnskapsfører og kunde eliminerer dobbeltarbeid. Regnskapsfører kan holde styr på regnskapet, mens du kan ha fokus på videreutvikling av egen bedrift.

Fordeler med Xledger

 

Født i skyen
Automatiserte og effektive prosesser
Har alle moduler integrert
Skalerbart, slik at selskapet kan vokse i takt med systemet Skreddersydd for arbeidsdeling
Meget gode rapporteringsmuligheter med drill-down ned på bilagsnivå Konsernstruktur og valutahåndtering
Velutviklete API`er for integrasjonsmuligheter
Drift og vedlikehold skjer uavhengig av din virksomhet
Rask og sikker implementering

Xledger: Services
bottom of page